Stor flexibilitet och lösningsorientering

4 mars 2021 12:53

Väsby Hockey vill härmed rikta ett stort, stort tack till hela Södertälje SK:s organisation, som gjorde det möjligt att genomföra onsdagens match mot SSK i Hockeyallsvenskan.


Väsby Hockey vill rikta ett stort tack till hela Södertälje SK:s organisation, som igår (läs: onsdag) var en avgörande del i att matchen över huvud taget blev av. Inom loppet av två timmar ordade man med istider, hela sin personalstyrka samt tekniken. SSK fick det verkligen att kännas som en helt vanlig matchdag – hemma fast borta och tvärtom. Lösningsorientering på absolut högsta nivå – hatten av. Väsby Hockey vill även rikta ett stort tack till Hockeyallsvenskan, som snabbt var på ”pucken” med assistans.

Vi vill även passa på och tacka vår egen statistikgrupp, som även de på kort varsel kunde ta sig till Södertälje. Sist men inte minst vill vi tacka våra materialare, som alltid jobbar hårt i ur och skur, dag och natt.

Till sist vill föreningen passa på att fördöma de hemskheter våra kollegor i Vilundaparken utsatts för. Det är för oss helt overkligt att något sådant här överhuvudtaget kan hända.

Väsby Hockey