Slaget om Norrort i HockeyAllsvenskan

8 februari 2021 16:09

UPPDATERAD 18/02/21 | Just nu pågår försäljningen av soffbiljetter till söndagens Stockholmsderby mot AIK, som vi valt att kalla "Slaget om Norrort”. Vi har precis sålt slut på Sektion A1 och därmed påbörjat försäljningen av soffbiljetter på Sektion A2. Scrolla nedåt för att läsa mer om om den virtuella derbyfesten.


Söndagen den 21 februari, klockan 15.00, spelas säsongens sista norrortsderby mellan Väsby Hockey och AIK. Under normala omständigheter skulle Renew Arena vara proppfull av supportrar till båda lagen och hockeyintresserade i största allmänhet, men nu får vi hitta på andra sätt att fylla hallen.

Och det har vi gjort.

Välkommen till en virituell derbyfest den 21/2. Säkra din plats i arenan genom att köpa en soffbiljett. Gör det, och du är samtidigt med och tävlar om en Väsby Hockey-matchtröja samt tre stycken Väsby Hockey-chokladtröjor från Marabou. Vinsterna lottas sedan ut till köparna efter att en sektion är slutsåld.

Vi börjar med att fylla de 182 sittplatser på Sektion A1 och fortsätter därefter sektion för sektion. Vinsterna hämtas sedan ut på kansliet.

Uppdaterad 18/02/21

Sektion A1 är nu helt sluståld. Det innebär att vi nu öppnar upp för försäljning av soffbiljetter på Sektion A2. Se bild till höger.

Köp dina soffbiljetter HÄR.

Dessutom ska vi redovisa vinnarna i utlottningen av fyra tröjor.

Se nedan:

Väsby replica matchtröja: Antti Mustonen

Väsby chokladtröjor från Marabou: Ingemar Berglund, Monica Pallen, Clas Wollberg.

Vinsterna hämtas på kanslit.